ImmigrazioneOggi/videoweb: lajme të përditshme në gjuhën italiane dhe përkufizime periudhore në vidio në nëntë gjuhë të huaja mbi imigrimin, azilin politik, shtetësinë dhe qarkullimin e individëve në Komunitetin Europian.
  ImmigrazioneOggi/videoweb ju uron mireseardhjen! Torna alla pagina inizialeاتجه إلى الفيديو وأب 请到网络录像Allez au vidéowebGo to the VideowebDu-te la videoweb!Vete al vídeo webЗайти у videoweb

Pse quhet ImmigrazioneOggi
Ky është videoweb-i i parë në nëntë gjuhë të huaja i drejtuar qytetarëve të huaj që jetojnë në Itali, firmave dhe qyetarëve italian, qytetarëve të huaj, të cilët dëshirojnë të imigrojnë rregullisht në Itali.

Kemi zgjedhur, që t’ju flasim në gjuhën tuaj, derisa ju të kuptoni sa më mirë informacionet që do të gjeni në videoweb.

Do të dëshironim, që të lexoni dhe gjithashtu të dëgjoni, lajmet edhe në gjuhën italiane, kështu mund të mësoni gjuhën e vendit ku ju tani jetoni dhe punoni, ose ku dëshironi të imigroni.

Mund të dëgjoni, pa pagesë, informacionet, që do t’ju ndihmojnë të kuptoni më mirë fenomenin e imigrimit edhe në fushën e Komunitetit Evropian, ligjet të cilat stabilizojnë të drejtat dhe detyrat e të huajve në Itali dhe gjithashtu aspektet kryesore të kulturës dhe shoqërisë italiane.

Për të parë dhe dëgjuar këtë videoweb, kompjuteri juaj duhet të jetë i paisur me skedë audio, kufje dhe me altoparlante. Ky videoweb transmetohet me format “Flash video” që të gjithë “browser” e kohëve të fundit mund t’a interpretojnë. Nëse dëshironi të shtoni plug-in për “browser” përdor këtë link (download gratis).


WHAT'S NEW
Edicioni nr. 21 - 23.05.2008
Statuti i studentëve dhe e studenteve
 
ARKIV
Përkufizime
Documents
    © 2006-2008, Studio Immigrazione s.a.s.